Forsiden
Molladalen og Sunnm
Jeg har flere ganger fått forespørsel om jeg vet om hvor man kan finne fører for Molladalen. Via tilfeldigheter så fant jeg i dag noen sider som ialelfall inneholder noen bruddstykker av en fører for området i regi av Sunnmørsk klatreklubb. Hvis du lurer på å sjekke ut området i sommer kan det være verdt å ta en kikk HER.
 
Eidfjord is-action

Norge har nok en gang hatt besøk av Guy Lacelle m følge. Denne gangen har de herjet i Eidfjord, tidligere kjent fra bla besøk av Kristen Reagen og Mikjel Thorsrud, samt at Will Gadd og før nevnte Lacelle har besøkt området tidligere. Denne gangen ble det gått fem linjer, sannsynligvis tidligere ubestegede alle sammen. Rein Leindal og Andreas Klarstrøm gikk også en svært hårete linje der forrige sesong (red: Denne linjen er en av de linjene Lacelle & Co rapporterer). Les mer om vinteren besøk på Alpinist sine sider.

 
Utsikten fra Mount Everest

Interessert i alpinklatring? Nyskjerrig på utsikten fra verdens tak? Nettstedet Panoramas.dk kan iallefall ta deg med til toppen av Everest for en 360 graders utsikt. OBS: Krever Quiktime installert.

 
Ny adkomst til El-Chorro

Etter mye trøbbel med adkomst til feltene i El-Chorro som ligger bak tunnelene, og inne i kløften har nå Rockfax gitt ut en gratis PDF som angir ny adkomst til feltene som er berørt av disse problemene. PDF-filen kan lastes ned HER.

 
Miniguide

Rockfax Miniguide til NissedalNissedal Miniguide

Februar 2007 så denne lille nedlastbare guiden til noen av de mest populære rutene i Nissedal dagens lys. Guiden er publisert i PDF-format, og distribueres via Rockfax. Guiden kan lastes ned til din pc for et relativt beskjedent beløp. Guiden inneholder detaljert rutebeskrivelse av følgende ruter: Unicorn, Hægar, Mot sola, Hoph zing, Slow motion,Tyrion, Agent orange, Via lara, Spionfuhre, Die weisse schwein og Harry Pothead. Guiden er kun tilgjengelig med engelsk tekst, og benytter de kjente Rockfax symbolene. HER kan du laste den ned.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 3 av 4

Valid XHTML and CSS.