Forsiden
Bilder fra Drammensgranitt
I forbindelse med arbeidet med den kommende klatreføreren for Drammen og omegn har jeg samlet noen av bildene jeg har tatt. Klikk på bildet for å komme til galleriet (obs: Nytt vindu).Galleri
 
Uglands selvtekt i Kanalen
Vi må få lov til å komme med en uforbeholden gratulasjon her fra Klatreinfo i dag. Gratulasjonene går til Knut Axel Ugland, Millionarvingen som synes det er sjenerende med klatrere på eiendommen. Ugland som ikke akkurat er kjent for sin nøysomhet har etter en langvarig konflikt gått til den ytterlighet å kappe bolter på klatrefeltet Kanalen i Grimstad. Våre gratulasjoner går derfor til ham som går rett inn på førsteplass som mest utålelige grunneier i kongeriket. Vi ønsker ham til lykke videre med livet på prakteiendommen i Grimstad, og vil premiere ham med å oppfordre alle i klatrenorge til å klatre på eiendommen hans.

For ytterligere å styrke oppfordringen har vi lastet opp føreren for klatrefeltet HER (PDF,7mb). Hvis du er interessert i bakgrunn for konflikten kan du lese mer om den HER. NA 24 har kastet seg over saken, og det spørs vel om ikke Hr. Ugland muligens har feilbedømt rekkevidden av sine grep.

 
Bruskår
Bruskår','Bruskår klatrefelt','Klatregruppa i Bø ligger ikke på latsiden. Klatrefeltet Bruskår har blitt revet frem fra glemselen, og over 40 ruter er det foreløpige resultatet. Tobias Brodahl har satt sammen en foreløpig nettfører som finnes HER
 
Hemmelighetsveggen Oppdatering

Erlend Valle, lederen i Klatregruppa i Bø har sendt oss en oppdatering av Hemmelighetsveggen. Last ned oppdatering HER. Klatregruppas sider finner du HER. Vet du om nye ruter, eller har andre kommentarer til innholdet av Telemarksføreren så send oss gjerne en mail ( tomatle(alfakrøll)klatreinfo.no).

 
Klatrefoto

Dagens inspirasjon finner du HER. VR foto fra Riglos i Spania. Obs: krever quicktime innstallert. "Get ready for some serious exposure".

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 2 av 4

Valid XHTML and CSS.